Renate's haken en zo

Renate's haken en zo

maandag 9 september 2013

Garage Sale


Gisteren was er een Garage Sale in het dorp waar mijn zus woont. Zuslief heeft een grote dubbele garage en we hadden besloten om ook wat speelgoed en spulletjes te verkopen, of in ieder geval een poging daartoe ;) 

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ook een tafel geplaatst met gehaakte spulletjes! Ik wil toch eens weten wat andere mensen van mijn "creaties" vinden.
Ik heb heeeeel weinig verkocht, alleen wat kleine spulletjes. Maar ik had ook niet anders verwacht: het is een Garage Sale en daar komen (bijna alleen maar) mensen die tweedehands spulletjes voor een prikkie willen kopen.

Maar ik heb wel heel veel reacties op mijn gehaakte spulletjes gekregen!!! Allemaal positieve, leuke en lieve reacties!!! En dat is toch wel heeeeeeel fijn om te horen!!! Van bekenden, veel onbekenden, andere haakliefhebsters.... Dank jullie wel voor alle lieve reacties!!!Ondanks dat ik weinig heb verkocht, waren er toch diverse mensen die mijn visitekaartje mee hebben genomen! Ja, een visitekaartje. Als je een beetje reclame voor jezelf wilt maken heb je dat toch wel nodig ;)
 
Ik heb de laatste tijd veel gehaakt om te laten zien tijdens de Garage Sale.
In mijn volgende blog zal ik hier op terugkomen, nu zal ik jullie enkele sleutelhangers laten zien:
  
 
 
 
 
 
 9 opmerkingen:

 1. Ziet er wel heel gezellig uit hoor!
  Je hebt een leuke verzameling, en dat toont ook leuk. Jammer dat je niet zoveel verkocht hebt.

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig al die haakseltjes bij elkaar! Je hebt wel keihard gewerkt! Zoveeeeeel! Ik denk echt dat je gewoon het verkeerde publiek had want je tafeltje is fantastisch uitnodigend!
  Groetjes
  Onliemie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er mooi uit zo in die garage!!
  ik heb alles voor de ramen staan! en krijg ook heel veel leuke reakties.
  wie weet als je dit vaker doet.. weten de mensen je te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De combinatie van tweedehands met zelfgemaakte spullen werkt idd niet goed, of je moet er maar heel weinig voor vragen. Wat ik wel altijd veel verkoop op de oranjemarkt is oorbellen, die zijn snel klaar en ik verkoop ze voor 1,50 p.p.
  En positieve reacties zijn altijd leuk, je hebt zulke mooie spullen gemaakt! Al heb je dan nu niet veel verkocht, je hebt toch een mooie basis voor een andere keer. Ik zou het zeker nog eens ergens anders proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank jullie wel voor de lieve reacties!! Ik heb inderdaad een mooie basis voor een volgende keer. Dan ga ik het eens proberen op een andere markt waar een ander publiek komt. Maar er is altijd een eerste keer om je spulletjes te laten zien en dit kwam toevallig net in mijn straatje. En al die positieve en leuke reacties maken het dubbel en dwars goed! Net als de reacties van jullie hier op mijn blog!!!
  Liefs van Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk dat je positieve reacties kreeg. Natuurlijk had ik je een betere verkoop gegund. Want je hebt echt leuke spullen zo bij elkaar liggen.
  Misschien krijg je achteraf nog reacties en bestellingen van mensen die je kaartje meenamen. Probeer het gewoon eens op een ander soort markt.
  Bij een garageverkoop kijken mensen toch heel anders naar de spullen die er liggen en ze zijn uit op koopjes.

  Succes voor de volgende keer, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 8. He renate.....Geweldig he al die kleine lieve knuffeltjes van je...en je mutsjes zijn ook helemaal tegek, maar dat wist je al! fije avond he! Groetjes, Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg zo'n hele tafel vol! Je mag er trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen