Renate's haken en zo

Renate's haken en zo

donderdag 14 maart 2013

Granny Square kussen

Na het maken van het patroon van de Granny Square met bloem (zie mijn vorige blog) had ik echt zin om nog meer van deze granny squares te haken. Als je er enkele gemaakt hebt, gaat het echt vanzelf!
Ik heb er dus nog wat gehaakt. Maar om er nu zoveel te haken voor een deken ..... Daar had ik dus geen zin in. Het is een kussen geworden!
De achterkant heb ik ook gehaakt, dat is een grote vierkant/granny square.
Ik wilde ook nog een leuk sierrandje eromheen maken, maar dit heb ik toch maar niet gedaan. Dan vind ik het te druk worden.

Zelf ben ik zeer tevreden met het resultaat!! Het kussen ligt te pronken in de woonkamer!Ik had verwacht dat het haken van een kussen veel meer werk zou zijn en veel meer tijd in beslag zou nemen, maar dit viel behoorlijk mee!!

Het vriendinnetje van mijn nichtje wilde ook graag een hoesje voor om haar mobieltje. Dus heb ik haar gevraagd welke kleur ze wil en wat ze erop wil: paars met groene hartjes. En voila:En voor mezelf heb ik een hoesje/etui gehaakt voor mijn haaknaalden en schaar. Simpel, maar het leuke sierrandje en de knoopjes maken het af!

5 opmerkingen: