maandag 25 maart 2013

Bijna Pasen

Nog een paar dagen en het is weer Pasen!!!
En daarom ben ik enkele weken geleden al begonnen met het haken van enkele kuikentjes (naar dit patroon:  http://grietjekarwietje.blogspot.nl/2011/04/haakpatroon-bertje-het-kuiken.html). Vorig jaar heb ik hier ook al enkele kuikentjes van gehaakt in lichtgeel. Maar deze keer worden ze als paasdecoratie gebruikt, dus nu felgeel! Gewoon tussendoor haken als ik eventjes tijd had.  Maar ik vind het in elkaar naaien niet zo'n leuk werkje, met als gevolg dat de onderdeeltjes al een hele poos klaar waren en maar bleven liggen...... Vorige week heb ik ze dan toch maar in elkaar genaaid.Een leuke decoratie voor Pasen!!
 
Maar ik heb nog meer leuke paasdecoraties, nl. die mijn moeder meer dan 35 jaar geleden heeft gemaakt!!! Heeft jaren bij mijn ouders gestaan en toen mijn moeder ze moe was, heb ik ze meegenomen en worden ze bij ons elk jaar met Pasen uitgehaald!
Dus uit de "oude doos":
 
Gehaakte eierwarmers
 
 

Kuikentjes gemaakt van pompons

 


4 opmerkingen:

 1. Me chiflan...!!!, son preciosos!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk die kuikentjes! Kreatieve groeten van Anna.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Renate, ik heb je LINK van de Bert kuikentjes in mijn haakpatronenblog vermeldt, zodat iedereen bij deze pagina uitkomt, die de kuikentjes ook willen haken. Hoop dat je dat leuk vindt. https://yoo.rs/de.knutseljuf.ede/blog/gratis-leuke-haakpatronen-voor-pasen-1517610865.html?Ysid=88861 Dan komen de mensen automatisch ook op de pagina van GrietjeKarwietje, die het oorspronkelijke patroon heeft gemaakt.
  Hartelijke groet
  De Knutseljuf Ede

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het hartstikke leuk! Dank je wel voor de link en voor je berichtje!!
   Groetjes Renate

   Verwijderen