Renate's haken en zo

Renate's haken en zo

zondag 30 december 2012

Vakantie!

Heerlijk toch die kerstvakantie! Niets moet ....... Alles in de relaxstand ......
We hebben genoten van de kerstdagen!! Gezellig samen met onze familie! Maar zoals altijd zijn deze dagen ook weer heel snel voorbij.

Ik dacht dat ik de laatste tijd weinig had geknutseld, maar als ik het zo bekijk valt dat nog reuze mee!!
Ten eerste heb ik mijn warme hoofdband afgemaakt. Ik heb nogal snel last van mijn oren en dit is de ideale oplossing wanneer het waait en niet zo heel erg koud is: geen muts nodig (dus ook de haren niet helemaal door mekaar) en toch iets over de oren. Gemaakt in dezelfde kleur als mijn sjaal!Daarnaast heb ik wat uitgeprobeerd met vilt. Dit was nieuw voor mij, hier had ik nog niet mee gewerkt. Ik heb een raamhanger gemaakt van 2 uiltjes en een hartje. Omdat het voor aan het raam is, heb ik dus alles van 2 kanten moeten maken.Gemaakt in de kleuren van de slaapkamer van mijn dochtertje, roze en zilvergrijs!
Hangt heel erg mooi aan haar slaapkamerraam!
En daarom heb ik ook nog maar een andere hanger voor op haar kamer gemaakt. Deze komt aan de muur (of misschien wel aan de kast) te hangen en hoeft dus maar van 1 kant gemaakt te worden (scheelt weer wat werk ;)). Het zijn 2 kleine uiltjes en 2 kleine hartjes.
Ik ben zelf wel errug tevreden met het resultaat!! En dochterlief ook hoor!En omdat ik een telefoon zonder beschermhoesje toch niets vind, heb ik ook nog maar een hoesje gehaakt voor om mijn telefoon. Omdat ik een nogal grote handtas heb, heb ik er een soort keycord aangemaakt. Dit hangt dan vast in mijn tas en zo vind ik mijn telefoon sneller!
En wanneer ik de telefoon zo wil meenemen, kan ik hem makkelijk losklikken van de keycord.

Maar toen een van mijn zoons dit zag vroeg hij of ik ook een hoesje voor zijn I-Pod wilde haken.
Tuurlijk! Zelf heeft hij toen de kleur grijs uitgezocht en binnen een uurtje was zijn I-Podhoesje klaar (dikker garen en dikkere haaknaald, geen versiering erop, dat scheelt!).
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten